Saturday, May 2, 2009

jenjalan...~

letih meyh smlm..aku smpe umah pkoi 8 mlm..
nasib baik sempat solat maghrib..lega ~
Camner la bas kodiang ble x da?? nsib baik ada jgk bas changloon pkoi 7.15 n my beloved daddy ada,fetched me kt jitra..klu x..tatooootttttttt...cuma tggal last bas 8.30 !!!

ish2 tp best la jgk smlm.."gathering besar-besaran" la kononnya..ahakz!! kua3..gossipin besar-besaran ada la...haha~ not me ok..aku cuma add-up gosip ja..hikhik =P
mmg bising ar kt food court tu,dah la weekend,stdn skolah pon kluar~penanam anggor smentara cam kami pon tumpang sibuk..alahai,time aku bangun nak g order mocha ice(sodappnya..) ntok aku n tenshah a.k.a cek adeq n kiwi ntok Nura,bru aku sdar grup aku tu top 1st ranking mmbising kt food court tu!! alahai..malunya..!!!! aku pon mmberikan isyarat.syyhhhhhhhhhhh
sumer sengih..pastu, jeng2... lg kuat ada la!! kureng btoii..time tu aku lari dr T-rex coz dia kt dr jauh nmpak aku pakai tudung tengkorak mcm"poisonous" !!! cis...aku pon smbung citer kt diorang psai "peknga"..sj nak mencuakkan sesapa y x intbew lg..huhu =)nampaknya cubaan aku langsung x mencuakkn tp + volume gelak diorang tu!! adooiiii........

x abes kt situ ja..jenjalan sat n trun solat kt pusat dakwah tu..uihh..ramai bkn main ye!!bagus2020...

~km makin chubby~
igt citer time form 4 jdik mentor orientasi f1 hostel..best gler !! aku ngan tenshah mentor ntok 1 grup nih..abes sumer junior grup tu caya km twin..at last km ckp la km x twin..depa x caya plek!! huhu...

km trus jln g pc plek..igt nak main boling,tp dh x sempat coz ramai y nak window shoping,almaklumla.. ada sale pulak...best2020
aku cuci mata ja..hehe~lg best kan??
tiba2 nadia plek call nak join..aku pon pg la mensearching dia kat eskalator ,y len sumer bz pilih baju!! cari n trus mencari..x jumpak!! sekali aku patah balik kat tmpat sale tu..nadia ada!!
adoii..asal sale nadia ada,asal nadia ada mesti ada sale !! tiba2 perutku bernanyi lagu nasyid!!~andaiku pergi~mirwana..hehe
apalagi..nadia belanja hari ni!!! bagus2020...2nd round mkn !! td aku minum ja..pg pon x sempat brekfes pon..

abes mkn,sempat lg diorang nih...naik keta coin bebudak!!

6 comments:

amir acap said...

eyh fatin shah...sm ne kamu bleyh tersesat kat cni..hehehe...
alamak...lame da jumpe fatin shah.hehe..
em kamu kwn die eyh...

izyan izzati. said...

woit. enggak aci doe! aku xdak! mcm mana nadia buleh adaa??? hahaha. XD

Yon Yusuff said...

yan hg jeles pa.
tapa2 wei..
org2 yg kiut rmai tak mai..
iaitu.."kita".
:)

A.M.A.L.I.A said...

mc ank tatau nadia??haha~
x ble cuti langsong!!!
homesick~gegege..
ank plek yon.."don perasan"!!
hahahakkk

Yon Yusuff said...

hehe..btoi pa.
smua hat tak kluaq hr tu..smua geng2 kiut~

A.M.A.L.I.A said...

cis~
sumer malaya
jgn tetipu dgn propaganda yon nih.......
igt!!