Thursday, January 12, 2012

Anak emak ayah dah besar rupanya!

Bismillahirrahmanirrahim

Pejam celik, pejam celik rupanya dh sampai usia 21 tahun

Ya Allah, rasa mcm baru semalam ja amek UPSR. serius

Dulu waktu tu 12 tahun…

Tapi sekarang dah 21, subhanallah!

Harap- harap masa yg berlalu tu bukanlah sekadar angka

Moga- moga di dalamnya ada redha Allah

Begitu jugak dgn umur yg mendatang

Rasa semakin dekat pulak dengan kematian.

Harap harap Allah memilih saya utk menerima tarbiyyahNya

dikurniakan rasa manisnya ibadah

memegang hati utk terus istiqamah dlm setiap amalan

Allah, pilih aku ke jalan-MU

J

tahun ni banyak benar dpt kek

3 bijik! Ha…. makan jangan tak makan

Kek ini handmade kakak- kakak comel JNMC




Terima kasih Allah, moga ukhuwah ini berpanjangan…

“Emak ayah, terima kasih sebab dh besarkan kakak sampai gemuk mcm ni…”

hehe

tahun ni dpt hadiah yang comel –comel

rasa terharu, ramai sgt org baik di dunia ni

rasa kecik, siapalah saya di mata Allah!


3 comments:

silentdreamer said...

sanah helwah amalia..!!

wah bestnye sambut birthday kat india tu...ehehe

adilah said...

sayang...sorry sayang...x leh bg kek...x leh bg hadiah..

hanya ucapan supaya kesayanganku ini menemui syahid di jalan Allah

org selalu doa panjang umur...
buat apa umur yg panjang kalau hanya membawa maksiat...

semoga hidup kesayanganku ini diberkahi Allah

A.M.A.L.I.A said...

silentdreamer: jazakillah:) hehehe mmg best smbut birthday kt india ni sbb ukhwah tak kira kat mana- mana. ukhwah tetap manis =_=

adilah: jazakillah adilah syg! teringat lagi hadiah last year, frame apple yg comel n kek yg comel di rumaisak. syg semua usrahmates:)kisses